Valdetectie van NOBI, geniet langer van je vertrouwde thuis.
Deze slimme lamp weet onmiddellijk wanneer je valt en verwittigt je familie. Je bent wat ouder en je woont graag in je vertrouwde omgeving. Je kinderen maken zich wel eens zorgen wanneer je alleen thuis bent. Maar een woonzorgcentrum is niks voor jou?
Dan is NOBI de geschikte oplossing. Dankzij deze slimme lampen kan je langer zorgeloos thuis blijven wonen. Nobi merkt wanneer je valt en vraagt je of alles in orde is.
Als dat niet zo is, belt ze een familielid of een van je buren. Via de lamp kan je met hen praten, zonder telefoon. Indien nodig, opent nobi zelfs de voordeur.

62% van de ouderen die binnen het uur geen hulp krijgen, kunnen daarna niet meer onafhankelijk wonen. We leven langer. Hoe voegen we kwaliteit toe aan de jaren?
Nobi wil het voor zoveel mogelijk ouderen mogelijk maken om thuis te blijven wonen. Dat is immers de plaats waar ze zich veilig voelen en het liefste zijn.
Door te investeren in technologie waarmee mensen zich langer thuis gelukkig en veilig voelen, kunnen we de uitdagingen van de toekomst aan. Naarmate de bevolking groeit en de levensverwachting verbetert, zullen steeds meer ouderen behoefte hebben aan zorg. Dit zal een belangrijke impact hebben op het overheidsbeleid, huisvestingsoplossingen en de leefomgeving voor ouderen.
Nobi Missie & Visie
Door te investeren in technologie waarmee mensen zich langer thuis gelukkig en veilig voelen, kunnen we de uitdagingen van de toekomst aan. De Nobi slimme lampen ondersteunen zorgpersoneel efficiënt en zorgen ervoor dat ze zich volledig kunnen concentreren op hun kernmissie: ouderen helpen een gelukkig en comfortabel leven te leiden.
Onze slimme – subtiel vormgegeven – lampen zorgen voor gemoedsrust bij senioren en hun familieleden, terwijl zorg en communicatie verbeterd worden. Het is ook onze taak om een valdetectie product op de markt te brengen zonder stigmatiserend te zijn voor de gebruiker.
Uw privacy is gegarandeerd dankzij de krachtige processor waarmee de NOBI lampen zijn uitgerust. De beelden worden in de lamp zelf geanalyseerd. Beelden komen niet in de cloud terecht. De lampen communiceren alleen gebeurtenissen zoals een valpartij, een inbraak, rookdetectie… 
Submit
Thank you for your interest in our studio!
Back to Top